СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
EN
Въведение

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd has been established since 1985,which is one of the most professional manufacturers of пластмасов цип продукти в Китай. 

Нашата компания се фокусира върху производството на ципове повече от 35 години, дневната продукция може да достигне 1 милион метра. Нашите продукти се продават добре както на вътрешния пазар, така и на задграничния пазар, нашата компания спечели голяма подкрепа и признателност от нашите клиенти за страхотното качество и професионален занаят на нашите продукти. 

Нашата компания е специализирана в производството на следните стоки: 

1.bone zipper, flange zipper,плъзгащ се цип, PE zipper, PP zipper,eva zipper, advertising zipper,vacuum sealed zipper and all kinds of shaped zippers. 

2.ципове за торби за чай, чанти за храна, торбички за костюми, чанти за файлове, пощенски чанти, самоносещи чанти с цип, компресирани чанти, нетъкани торби с цип и всички видове торби с цип на верига с клипсове. 

3.PP,PE,EVA high speed zipper extruder machine, zipper bag making machine and all kinds of slider mould. 

4. ние също така предоставяме всички видове пластмасова глава с цип. Нашата компания разполага с модерно машинно оборудване и професионални техники, можем да персонализираме всички видове дизайн от нашите клиенти, за да им помогнем да разширят пазара си, вашите идеи са от голямо значение за нас. 

Искрено ви приветстваме да си сътрудничите и да се развивате с нас. 

1) Имаме повече от 20 години опит в производството на всички видове пластмасови ципове 

2) Ние притежаваме много усъвършенствани и пълни производствени линии 

3) Професионален персонал да обещае кратка и навременна доставка 

4) Конкурентна цена и добро количество 


about1


Защо да изберете нас 

Всеки клиент е уникален. Клиентите купуват от MH по много причини. Но в повечето случаи тя се свежда до една-единствена дума: Доверие. 

Доверете се на нашия богат опит! 

Просто казано, ние разбираме бизнеса на клиентите. Това твърдение се основава на 20 години в шивашки бизнес за износ на материали с повече от 100 страни, ние не просто продаваме продукти, но продаваме знания и услуги, както се нуждаят нашите клиенти. 

Фокусирането към клиентите ни даде ценен опит, който лесно се превръща в друга ключова област на доверие. 

Доверете се на нашите пълни пакетни решения! 

Когато клиентите купуват от Zili, те не искат просто да купуват „само продукти“, а „вида продукти, от които могат да помогнат на клиентите да получат печалба“. Тъй като познаваме бизнеса на клиентите, последните им промени на пазара и техните колеги, ние сме в състояние да създаваме пакетни решения за клиентите: подходящи продукти, които отговарят на пазарните нужди на клиента, навременна доставка, удобни логистични услуги, финансова поддръжка и т.н. Ние предлагаме разнообразни услуги и предложения за поддръжка, които се възползват от опита на нашия най-добър персонал като консултанти, обучители, екипи за внедряване и техници след продажба.  

Доверете се на нашите печеливши резултати! 

„Бизнесът ми става все по-голям и по-голям със ЗиЛ“, „Винаги мога да разчитам на Zili, когато имам нужда от помощ“, тези думи, които винаги чуваме от нашите клиенти. Гордеем се, че половината от нашите нови клиенти са предизвикани от предишни. Нашите добри взаимоотношения с клиентите се основават на истински интерес към създаването на печеливши сценарии, които карат бизнеса на всеки да расте. 

Избирането на Zili за член на вашия екип и допринес за вашия бизнес успех е значителен вот на доверие. Ще се радваме да приложим нашия опит, решения и резултати от ваше име и да започнем да печелим вашето доверие.


БодиМелд

Тел / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

Email:

[имейл защитен]

Адрес

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Китай (континентална част)

Продукти
навигация
Осъществено от
Осъществено от Осъществено от
Последвайте ни
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd | Политика за поверителност | Правила и условия