СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
EN
Увеличаване на пластмасовата суровина и ограничаване на електрическата мощност
Дата на публикуване: 2021-10-18 Посетете:128

Миналата година китайското правителство официално обяви, че Китай се стреми да достигне пикови емисии преди 2030 г. и да постигне въглероден неутралност преди 2060 г., което означава, че Китай има само 30 години за непрекъснато и бързо намаляване на емисиите. За да изгради общност с обща съдба, китайският народ трябва да работи усилено и да постигне безпрецедентен напредък.
За да се ангажират с обещанието към света, че Китай ще посрещне пика на емисиите през 2030 г. и въглеродната неутралност през 2060 г., китайските местни власти предприеха строги действия за намаляване на отделянето на CO2 и потреблението на енергия чрез ограничени доставки на електроенергия.
Някои области доставят 5 дни и спират 2 дни в седмицата, някои доставят 3 и спират 4 дни, някои дори доставят само 2 дни, но спират 5 дни.

Тези действия ще доведат до ужасно увеличение на всички разходи, от суровини до опаковъчни материали, от разходите за труд до разходите за експлоатация на пристанищата. Нашата компания се е ангажирала да предоставя на клиентите висококачествени продукти и внимателно обслужване. Преди това ние положихме всички усилия да смекчим въздействието на проблеми като нарастващите разходи за суровини и колебания на обменния курс и да избегнем нарастване на цените

Тел / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

Email:

[имейл защитен]

Адрес

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Китай (континентална част)

Продукти
навигация
Осъществено от
Осъществено от Осъществено от
Последвайте ни
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd | Политика за поверителност | Правила и условия